Salát z rajčat, jablek a bílé ředkve
15 min.
Ingredience
- 250gramůRajčata
- 250gramůŘedkev bílá
- 2lžičkyCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 200gramůJablka
- 0,5lžíceCitronová šťáva
- 0,5lžíceOcet vinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1V míse promícháme rajčata nakrájená na tenké půlky plátků, oloupaná, jádřinců zbavená a na nudličky nakrájená jablka a hned zakapeme citronovou šťávou. Ředkev očistíme, nahrubo nastrouháme a přidáme do mísy. Vše zakapeme zálivkou z octa, cukru, soli a jemně promícháme. Salát zdobíme měsíčky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.