Salát z ředkviček
15 min.
Ingredience
- 4lžíceVoda pitná
- 2lžíceOcet vinný
- 1lžičkaCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 2kusyŘedkvička
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
59 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
200 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.
- 2Vložíme je do mísy, zalijeme nálevem, přidáme nadrobno nakrájené vejce a promícháme.
- 4Nálev: 4 lžíce vody, 2 lžíce vinného octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce oleje, sůl, cukr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.