Salát z ředkviček s jablky a pažitkou
10 min.
Ingredience
- 300gramůJablka
- 350gramůŘedkvička
- 2lžícePažitka
- 200gramůZakysaná smetana
- 2lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nastrouháme a v míse zakapeme citronovou šťávou. Omyté ředkvičky nastrouháme nahrubo.
- 2K jablkům přimícháme ředkvičky, smetanu a posypeme pažitkou.
- 3Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.