Salát z ředviček

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
852 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme dresink. Do misky vložíme lžíci majonézy a 2 lžíce zakysané smetany. Promícháme, přidáme cukr, sůl a podle potřeby také citronovou šťávu.
  • 2
    Omyjeme ředkvičky, nakrájíme je na tenké plátky a promícháme s dresinkem.
  • 3
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Rozkrájíme je na osminky a podáváme společně s ředkvičkovým salátem. Nakonec salát posypeme nadrobno nasekanou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.