Salát z řepy, jahod a třešní
20 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1hrstOregano čerstvé
- 2kusyČervená řepa
- 200gramůTřešně
- 200gramůJahody zahradní
- 1lžíceMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
11 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Řepu nakrájíme ostrým nožem na velmi tenké plátky, propláchneme ve studené vodě.
- 2V salátové míse smícháme řepu, jahody nakrájené na plátky a vypeckované rozkrojené třešně.
- 3Poté smícháme citronovou šťávu s medem a nasekanými lístky oregana. Salát pokapeme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.