Salát z rukoly s kuřecími játry

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
960 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rukolu opláchneme studenou vodou a okapanou ji rozdělíme na servírovací talíře.
  • 2
    Kuřecí játra omyjeme studenou vodou, osušíme a nakrájíme na kousky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a za stálého míchání v něm ze všech stran osmažíme nakrájená játra.
  • 4
    Když jsou játra měkká, odstavíme pánev z ohně, přidáme do ní ocet se sirupem a vše důkladně promícháme. Pánev vrátíme na oheň a směs ještě krátce převaříme.
  • 5
    Játra rozdělíme na připravenou rukolu, přelijeme šťávou, osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.