Salát z rýže a jablek
35 min.
Ingredience
- 150gramůRýže loupaná
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 60gramůCeler - nať
- 100gramůOřechy vlašské
- 140gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme, vodu slijeme a necháme dobře okapat.
- 2Jablka a celer pokrájíme na menší kousky a zalijeme citronovou šťávou.
- 3Smícháme s rýží, přidáme nasekané ořechy a dobře promícháme.
- 4Podáváme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.