Salát z tuňáka
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 150gramůTuňák v oleji
- 3lžíceMajonéza
- 1kusRajčata
- 2špetkyOregano sušené
- 1kusFeferony sterilované
- 0,5kusSalát ledový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
403 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
28 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu a maso dáme do misky. Přidáme majonézu a dobře promícháme.
- 2Do hlubší mísy dáme salát nakrájený na proužky, doprostřed vložíme tuňákovou hmotu, posypeme drobně nakrájenou cibulkou a pokrájenou feferonkou. Okraje poklademe dílky rajčete a vše okořeníme oreganem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.