Salát z tuňáka Albufeirense
20 min.
Ingredience
- 250gramůTuňák v oleji
- 100gramůMajonéza
- 500gramůFazole vařené
- 4kusyVejce slepičí
- 100gramůOlivy černé
- 4kusyRajčata
- 2kusyOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
33 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme.
- 2Přidáme majonézu, nasekaná vařená vejce a fazole. Vše zlehka promícháme.
- 3Salát podáváme ozdobený olivami a čtvrtkami rajčat a okurek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.