Salát z vařené červené řepy s křenem

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
29 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou řepu neloupeme a uvaříme doměkka. Poté slijeme, necháme vychladnout, oloupeme, rozkrojíme na osminky a nakrájíme na plátky. Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo a v míse zakapeme citronovou šťávou. Křen oloupeme, najemno nastrouháme a vmícháme do smetany, kterou jsme ušlehali dopevna. Ořechy nasekáme nadrobno.
  • 2
    K celeru v míse přidáme řepu, ořechy, osolíme a vmícháme smetanový křen. Salát před podáváním necháme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.