Salát z vařeného celeru s jablky
30 min.
Ingredience
- 250gramůCeler bulvový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 100gramůMajonéza
- 8lžicSmetana 33% (šlehačka)
- 2špetkySůl
- 250gramůJablka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
44 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
9 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Celer očistíme a uvaříme ve vodě se špetkou soli, uvařený slijeme a necháme okapat. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a pokapeme citronovou šťávou.
- 2V míse smícháme na kostičky nakrájená jablka a celer, osolíme, vmícháme majonézu a ušlehanou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.