Salát z vařeného hovězího masa s celerem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
410 mg
Cukr
884 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené maso nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do salátové mísy.
  • 2
    Celer nastrouháme nahrubo nebo nakrájíme na tenké proužky, podlijeme trochou vody a dusíme asi 10 minut. Necháme vychladnout.
  • 3
    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 4
    V hrnku smícháme olej, citronovou šťávu, cukr a sůl.
  • 5
    Celer s vejci přidáme do salátové mísy k masu, promícháme, posypeme posekanou petrželkou a zalijeme olejovou zálivkou.
  • 6
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.