Salát ze pstruha

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2995 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
244 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme cibuli, zpěníme na oleji, vložíme pstruha a opečeme, podlijeme vínem a dusíme doměkka.
  • 2
    Dušeného pstruha vykostíme, pokrájíme, pokapeme citrónem, přidáme hrášek, nadrobno nakrájené jablko, majonézu, šlehačku a výpek
  • 3
    ze pstruha.
  • 4
    Osolíme, lehce promícháme a necháme v chladu odležet.
  • 5
    Podáváme na listech salátu, zdobené sekaným vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.