Salát ze pstruha
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1lžíceOlej stolní
- 1kusPstruh
- 1špetkaSůl
- 2decilitryVíno bílé
- 1kusMajonéza
- 4lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 1kusVejce slepičí
- 1kusSalát hlávkový
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1kusJablka
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2995 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
244 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
9 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme cibuli, zpěníme na oleji, vložíme pstruha a opečeme, podlijeme vínem a dusíme doměkka.
- 2Dušeného pstruha vykostíme, pokrájíme, pokapeme citrónem, přidáme hrášek, nadrobno nakrájené jablko, majonézu, šlehačku a výpek
- 3ze pstruha.
- 4Osolíme, lehce promícháme a necháme v chladu odležet.
- 5Podáváme na listech salátu, zdobené sekaným vejcem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.