Salát ze špenátu s parmezánem
15 min.
Ingredience
- 400gramůŠpenát listový čerstvý
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 4gramySůl
- 3gramyPepř bílý
- 40mililitrůOlej olivový
- 80gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Špenát důkladně propereme, necháme okapat, natrháme na malé kousky a dáme do mísy. Žampiony nakrájíme na tenké plátky, pokapeme citrónovou šťávou a přidáme do mísy. lehce promícháme. Osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a servírujeme posypané hoblinkami parmezánu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.