Salát ze šunky a hrušek

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a hrušky nakrájíme na plátky. Plátky zakapeme citronovou šťávou. Saláty rozebereme, opláchneme a necháme okapat, poté natrháme na kousky. Parmezán škrabkou naškrábeme na tenké proužky.
  • 2
    V míse promícháme salát s hruškami, šunkou, solí, pepřem a parmezánem. Nakonec salát zakapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.