Salát ze sýrů s hroznovým vínem
15 min.
Ingredience
- 200gramůSýr Ementál (Primátor)
- 120gramůSýr Niva (Rokfór)
- 200gramůHroznové víno
- 3lžíceOlej olivový
- 1kusPomeranče
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Ementál i nivu nakrájíme na nudličky, opláchnuté hrozny rozpůlíme, větší jadérka vyjmeme. Vše vložíme do mísy, zakapeme olejem, promícháme a necháme vychladit.
- 2Podáváme ozdobené kousky pomeranče i s kůrou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.