Salát ze zmrazených rajčat s jablky

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 250gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
    • 3lžíceOlej rostlinný
    • 2kusyJablka
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaCukr krupice
    • 1lžičkaCeler - nať
    • 0,5šálekCitronová šťáva
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marinádu připravíme v misce z oleje, citrónové šťávy, soli, cukru a nasekané celerové natě.
  • 2
    Jablka oloupeme, nastrouháme, přidáme do marinády, promícháme. Nerozmrazená rajčata nakrájíme na plátky, přidáme do marinády, zamícháme a jakmile roztají, salát podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.