Salát ze zmrazených rajčat s jablky
10 min.
Ingredience
- 250gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 3lžíceOlej rostlinný
- 2kusyJablka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžičkaCeler - nať
- 0,5šálekCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
3 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Marinádu připravíme v misce z oleje, citrónové šťávy, soli, cukru a nasekané celerové natě.
- 2Jablka oloupeme, nastrouháme, přidáme do marinády, promícháme. Nerozmrazená rajčata nakrájíme na plátky, přidáme do marinády, zamícháme a jakmile roztají, salát podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.