Salcburský kapr
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceKečup ostrý
- 2decilitryVývar rybí
- 600gramůKapr obecný
- 1decilitrOlej stolní
- 1lžíceSherry brandy
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 300gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 30gramůCibule
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji.
- 2Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.