Salcburský kapr

50 min.
Rakousko

Ingredience

    • 1lžičkaSůl
    • 3lžíceKečup ostrý
    • 2decilitryVývar rybí
    • 600gramůKapr obecný
    • 1decilitrOlej stolní
    • 1lžíceSherry brandy
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 300gramůKukuřice cukrová nakládaná
    • 30gramůCibule
    • 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra nakrájíme na podkůvky, zastříkneme sherry, osolíme a zaprášíme moukou. Připravené porce upečeme na oleji.
  • 2
    Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, kečup, vývar, kukuřici bez nálevu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme, podle chuti přisolíme a s upečenou rybou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.