Šalotka pečená s vínem a šalvějí

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
23 g
Cukr
480 mg
Vápník
167 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotky oloupeme, na pánvi na oleji osmahneme po všech stranách do růžova. Zalijeme vínem, zasypeme sušenou šalvějí a vložíme do mírně vyhřáté trouby. Cibulky dusíme přibližně hodinu.
  • 2
    10 minut před koncem tepelné úpravy zasypeme šalotky nahrubo nastrouhaným sýrem.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.