Salsa z broskve
25 min.
Ingredience
- 3kusyŠalotka
- 1kusChilli paprička
- 1lžíceHořčičné semínko
- 2lžíceCukr krupice
- 4lžíceOcet vinný
- 200gramůOkurka salátová
- 2kusyBroskve
- 1lžičkaMáta
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
32 g
Postup přípravy
- 1Nakrájenou šalotku, chilli papričku, cukr, ocet a hořčičná semínka promícháme a na mírném plameni zahříváme do zhoustnutí.
- 2Okurku a broskve očistíme a zbavíme slupek, okurku nakrájíme na drobno, broskev zbavíme pecky a nakrájíme taktéž nadrobno. Polovinu z připravených broskví smícháme v mixéru.
- 3Broskve, okurky, mátu, sůl a cukr smícháme se směsí šalotky.
- 4Hotovou salsu podáváme v miskách, dobře vychlazenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.