Salsa z broskve

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájenou šalotku, chilli papričku, cukr, ocet a hořčičná semínka promícháme a na mírném plameni zahříváme do zhoustnutí.
  • 2
    Okurku a broskve očistíme a zbavíme slupek, okurku nakrájíme na drobno, broskev zbavíme pecky a nakrájíme taktéž nadrobno. Polovinu z připravených broskví smícháme v mixéru.
  • 3
    Broskve, okurky, mátu, sůl a cukr smícháme se směsí šalotky.
  • 4
    Hotovou salsu podáváme v miskách, dobře vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.