Salsa z čajotu

10 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
31 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
524 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čajot (nebo salátovou okurku) oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Meloun galia rozřízneme a vyndáme semínka, nakrájíme na kostičky. Vše smícháme v míse.
  • 2
    Omáčku chilli nebo habaněro rozmícháme s limetkovou šťávou, cukrem a solí. Nalijeme na směs melounu a čajotu.
  • 3
    Dobře promícháme a před podáváním necháme hodinu v chladu. V lednici vydrží salsa až 3 dny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.