Šampaňské semifreddo s ostružinami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky ušleháme s cukrem, vmícháme šampaňské a ušlehanou smetanu. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
  • 2
    Formu vyložíme potravinářskou fólií, vlijeme směs, nasypeme ostružiny a dáme asi na 8hodin chladit do mrazáku.
  • 3
    Před podáváním semifreddo nakrájíme na plátky nebo vytvarujeme kopečky a pokapeme javorovým sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.