Šampaňský ledový punč s rýnským vínem

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
641 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kompotované třešně a višně vypeckujeme a dáme do mrazničky zamrazit. Do velkého skleněného džbánu nalijeme rýnský ryzlink (např. Hort) a smícháme ho s Cherry brandy, sodovou vodou, pomerančovou šťávou z jednoho pomeranče, promícháme a dáme vychladit.
  • 2
    Těsně před podáváním do k vínu přilijeme vychlazené šampaňské. Punč rozlijeme do vysokých sklenic, dáme do nich zmrazené višně a třešně a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.