Šampaňský ledový punč s rýnským vínem
10 min.
Ingredience
- 4lžíceTřešně
- 4lžíceVišně
- 1litrVíno ryzlink
- 3lžíceBrandy
- 1kusPomeranče
- 1litrVíno šumivé (sekt)
- 1litrSodovka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
641 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kompotované třešně a višně vypeckujeme a dáme do mrazničky zamrazit. Do velkého skleněného džbánu nalijeme rýnský ryzlink (např. Hort) a smícháme ho s Cherry brandy, sodovou vodou, pomerančovou šťávou z jednoho pomeranče, promícháme a dáme vychladit.
- 2Těsně před podáváním do k vínu přilijeme vychlazené šampaňské. Punč rozlijeme do vysokých sklenic, dáme do nich zmrazené višně a třešně a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.