Sardinky s bazalkou a smaženými rajčaty

30 min.
Tunisko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
37 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a vykuchané sardinky osolíme, okmínujeme a usmažíme v pánvi na oleji z obou stran dozlatova. Lístky bazalky posekáme najemno, polovinou posypeme teplé sardinky a polovinu zatím dáme stranou. Rajčata nakrájíme na silnější plátky, vložíme do pánve do výpeku po sardinkách a osmahneme z obou stran. Sardinky upravíme na talíře, doplníme smaženými rajčaty, která zakápneme citronovou šťávou a posypeme zbytkem bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.