Sardinky smažené ve vinném těstíčku
30 min.
Ingredience
- 2decilitryVíno bílé
- 2lžíceMouka polohrubá
- 1lžícePetržel - nať
- 1kusCitrony
- 2kusyVejce slepičí
- 100mililitrůOlej stolní
- 2baleníSardinky v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
703 mg
Postup přípravy
- 1Z vajec, rozšlehaných ve víně a z mouky připravíme hustší těstíčko.
- 2Sardinky vyjmeme z konzervy, necháme okapat, obalíme v mouce a namáčíme do těstíčka, poté zprudka smažíme v rozpáleném oleji.
- 3Podáváme s dílkem citronu, posypané nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.