Sardinky v aspiku

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
45 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sardinky vykucháme, odřízneme hlavy, opatrně vyjmeme páteř a filátka rozložíme na vál. Na každé filátko nasypeme trochu posekaného kopru a zabalíme do závitku. Zpevníme párátky a vyskládáme do pekáčku, podlijeme osoleným rybím vývarem a dáme zapéct. Pečeme 10 minut.
  • 2
    Závitky rozdělíme do aspikových formiček, na každé položíme plátek citronu, ve vývaru v pekáčku uvaříme želatinové plátky podle návodu a zalijeme závitky. Necháme vychladnout a podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.