Sardinská celerová polévka
60 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí kližka
- 1kusCibule
- 0,5kilogramCeler řapíkatý
- 3lžíceOlej olivový extra panenský
- 1kusMrkev kořen
- 1stroužekČesnek
- 3lžíceProtlak rajčatový
- 1500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
13 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, na kostičky mrkev.
- 2Maso nakrájíme na malé kousky a vše osmahneme na olivovém oleji.
- 3Zředíme rajčatový protlak s vodou, podlijeme maso a dusíme.Přidáme nakrájený celer a dusíme.
- 4Přilijeme 1,5l horké vody, osolíme, přidáme papriku a vaříme 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.