Sardinská celerová polévka

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
13 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, na kostičky mrkev.
  • 2
    Maso nakrájíme na malé kousky a vše osmahneme na olivovém oleji.
  • 3
    Zředíme rajčatový protlak s vodou, podlijeme maso a dusíme.Přidáme nakrájený celer a dusíme.
  • 4
    Přilijeme 1,5l horké vody, osolíme, přidáme papriku a vaříme 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.