Šašlik

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky zbavíme semínek, omyjeme a nakrájíme na čtverečky. Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky. Omyté a osušené maso nakrájíme na čtverce.
  • 2
    Na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli a papriku.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, vložíme na něj špízy a opékáme. Až se maso zatáhne, ze všech stran osolíme a dosmažíme na mírném ohni, zhruba 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.