Šašlik v alobalu
40 min.
Ingredience
- 40gramůMrkev kořen
- 80gramůVepřové maso libové
- 10gramůMáslo čerstvé
- 80gramůTelecí plec
- 40gramůŠunka dušená
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
14 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
602 mg
Vápník
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso umeleme, osolíme a spojíme s trochou vody.
- 2Z těsta vytvoříme malé placičky a napichujeme je na špejli střídavě s nakrájenou šunkou a na kolečka nakrájenou mrkví.
- 3Šašliky vložíme do vymazaného alobalu, pevně uzavřeme a dáme péci na mřížku do trouby asi na 15-20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.