Šašlik z kapra
50 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 100gramůSlanina vepřová
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůHouby čerstvé
- 2lžíceOlej stolní
- 2kusyCibule
- 1kilogramKapr obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
37 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytého kapra vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky. Osolíme, lehce posypeme paprikou a napichujeme na jehly střídavě s plátky cibule, slaniny, papriky a hub.
- 2Jehly položíme na rozehřátý grilovací rošt potřený olejem. Grilujeme asi 10 minut. Šašliky občas obracíme a maso potíráme vypečenou šťávou a rozehřátým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.