Saté nudle

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 275gramůNudle rýžové
    • 3lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
    • 2stroužkyČesnek
    • 2kusyŠalotka
    • 225gramůFazolové lusky zelené
    • 100gramůRajčata Cherry
    • 1lžičkaChilli papričky - vločky
    • 4lžíceMáslo arašídové
    • 1,5decilitryKokosové mléko
    • 1lžíceProtlak rajčatový
    • 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velké mísy dáme rýžové nudle a zalijeme vroucí vodou. Necháme stát 10 minut.
  • 2
    Podzemnicový olej rozehřejeme ve woku, přidáme rozetřený česnek a pokrájené šalotky a smažíme minutu.
  • 3
    Nudle necháme okapat, přidáme do woku zelené fazolky a nudle a smažíme 5 minut. Přidáme rozpůlená rajčátka a promícháme. Smícháme arašídové máslo, vločky chilli, rajčatový protlak a kokosové mléko. Směsí přelijeme nudle a promícháme, až se všechny přísady spojí.
  • 4
    Poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.