Savojský chléb
206 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 10gramůSůl
- 500gramůMouka chlebová
- 20gramůMouka žitná celozrnná
- 5gramůDroždí sušené
- 40gramůCibule
- 40gramůHříbky čerstvé
- 80gramůSýr Moravský bochník 45%
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
733 mg
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, přidáme nasekané hříbky a cibuli( část cibule nakrájíme na kolečka ke zdobení), sůl, chlebovou i žitnou mouku, na kostičky nakrájený sýr. Promícháme, přidáme sušené droždí, přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Asi 30 minut před koncem programu posypeme těsto kolečky cibule a necháme dopéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.