Savojský chléb

206 min.
Evropa

Ingredience

    • 500mililitrůVoda pitná
    • 10gramůSůl
    • 500gramůMouka chlebová
    • 20gramůMouka žitná celozrnná
    • 5gramůDroždí sušené
    • 40gramůCibule
    • 40gramůHříbky čerstvé
    • 80gramůSýr Moravský bochník 45%
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
733 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu, přidáme nasekané hříbky a cibuli( část cibule nakrájíme na kolečka ke zdobení), sůl, chlebovou i žitnou mouku, na kostičky nakrájený sýr. Promícháme, přidáme sušené droždí, přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Asi 30 minut před koncem programu posypeme těsto kolečky cibule a necháme dopéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.