Šči s kysaným zelím a vepřovým masem

80 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme přes noc do vody, maso pokrájíme na kostky, kysané zelí nakrájíme. Mrkev a petržel oloupeme, nakrájíme na kostky, cibuli, petrželovou nať a kopr nasekáme nadrobno. Kroupy propláchneme.
  • 2
    Na másle zpěníme cibuli, vmícháme zelí a za občasného míchání dusíme.
  • 3
    Fazole s masem a kroupami vaříme zhruba 40 minut. V polovině varu přidáme zeleninu, zelí, rajčatový protlak, sůl, dušené zelí a dovaříme. Před podáváním vmícháme smetanu, bylinky a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.