Sedmihradský perket
80 min.
Ingredience
- 750gramůSkopové maso přední
- 100gramůCibule
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 100gramůRajčata
- 100gramůPaprika zelená
- 5gramůSůl
- 6decilitrůVývar z hovězích kostí
- 80gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme. Na kousky pokrájíme maso a dáme na sádle zpěněnou cibuli, zaprášíme paprikou, zamícháme a zalijeme vývarem. Podusíme pod poklicí 30 minut, potom vložíme nakrájená rajčata a papriky, dusíme do měkka. Dokořeníme podle chuti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.