Segedínská rybí polévka

95 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, omyjeme, maso nakrájíme na kousky a osolíme. Hlavu, páteř a ocas vložíme do hrnce spolu s oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí. Zalijeme vodou, přivedeme k varu, přidáme mletou papriku a vaříme asi 1 hodinu, aby se cibule úplně rozvařila.
  • 2
    Potom vývar přecedíme na rybí maso a povaříme 10-15 minut. Hrncem potřásáme, aby se maso nepřipálilo. Nakonec přidáme máslo a očištěné, na nudličky nakrájené papriky.
  • 3
    Polévku můžeme podávat s opečeným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.