Selský chléb s dýňovými semínky

205 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMouka chlebová
    • 100gramůDýňová semínka
    • 20gramůMáslo čerstvé
    • 200mililitrůVoda pitná
    • 40mililitrůMléko polotučné
    • 10gramůDroždí sušené
    • 5gramůSůl
    • 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vsypeme mouku, sůl, cukr, droždí, zalijeme rozpuštěným máslem, vodou, mlékem a prohněteme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb. Po zvukovém signálu přidáme k těstu dýňová semínka a necháme dopéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.