Selský chléb s dýňovými semínky
205 min.
Ingredience
- 400gramůMouka chlebová
- 100gramůDýňová semínka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůVoda pitná
- 40mililitrůMléko polotučné
- 10gramůDroždí sušené
- 5gramůSůl
- 10gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
18 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vsypeme mouku, sůl, cukr, droždí, zalijeme rozpuštěným máslem, vodou, mlékem a prohněteme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb. Po zvukovém signálu přidáme k těstu dýňová semínka a necháme dopéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.