Selský chléb s fíky

165 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme mouku, cukr, sůl a sušené droždí. Polovinu fíků nasekáme na kousky a přidáme do mísy. Zalijeme vodou, olivovým olejem, promícháme a přendáme do nádoby domácí pekárny. Zvolíme program framcouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu chléb posypeme zbytkem nasekaných fíků, necháme dopéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Matilda
ne 21. 7. 2013
Ach jo, hned bych si ho dala.