Selský chléb s fíky
165 min.
Ingredience
- 400gramůMouka chlebová
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 50gramůFíky čerstvé
- 250mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůOlej olivový
- 20gramůCukr krupice
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
9 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme mouku, cukr, sůl a sušené droždí. Polovinu fíků nasekáme na kousky a přidáme do mísy. Zalijeme vodou, olivovým olejem, promícháme a přendáme do nádoby domácí pekárny. Zvolíme program framcouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu chléb posypeme zbytkem nasekaných fíků, necháme dopéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Matilda
ne 21. 7. 2013
Ach jo, hned bych si ho dala.