Sendvič Monte Christo
17 min.
Ingredience
- 1lžičkaMajonéza
- 3krajíceChléb celozrnný pšeničný
- 1kusVejce slepičí
- 0,25lžičkaMed včelí
- 1lžíceHořčice
- 100gramůŠunka dušená
- 20gramůSýr smetanový tavený 45%
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
833 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
34 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
13 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na plátky. Krajíce chleba opečeme nasucho v opékači topinek nebo na pánvi. První krajíc potřeme hořčicí smíchanou s medem, navrch položíme polovinu šunky a tavený sýr nakrájený na plátky. Přiklopíme druhým krajícem, na povrchu potřeme majonézou, navrch rozložíme druhou polovinu šunky a nakrájené vejce. Přiklopíme třetím krajícem, sendvič trochu stlačíme, rozkrojíme na poloviny a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.