Sendvičová polévka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
12 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
42 mg
Vápník
374 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle z předchozího dne nakrájíme na 8 silnějších plátků, vložíme je do vyhřáté trouby a mírně opečeme.
  • 2
    Sýr nakrájíme na stejné plátky jako žemle.
  • 3
    Do zapékacích mističek střídavě vrstvíme plátky žemlí a sýr.
  • 4
    Vývar přivedeme k varu, ochutíme sherry a zalijeme jím žemlovou směs.
  • 5
    Mističky vložíme do středně vyhřáté trouby a směs krátce zapečeme. Nakonec polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.