Severský dušený losos se šalotkou a citronovou trávou

55 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
8 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso před zpracováním necháme 30-40 minut ztuhnout v mrazáku, poté z něj odstraníme kůži a nakrájíme na cca 2-3cm velké kostičky. Všechny případné kůstky vyjmeme.
  • 2
    Ve větším hrnci přivedeme k varu vývar, přidáme nadrobno pokrájenu šalotku, nasekaný česnek, najemno nakrájený galgán, nasekanou citronovou trávu, chilli vločky, rybí omáčku a cukr. Znovu přivedeme k varu, důkladně promícháme a na mírném ohni povaříme cca 15 minut.
  • 3
    Vložíme maso, zahřejeme k bodu varu a odstavíme. Necháme cca 10-15 minut odstát, poté rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.