Severský jablečný punč
15 min.
Ingredience
- 1kusJablka
- 6šálkůDžus jablečný
- 1kusCukr vanilka
- 1kusSkořice celá
- 6kusůHřebíček
- 1lžíceCitronová kůra
- 1šálekCitronová šťáva
- 0,33šálekMed včelí
Počet porcí:
80Postup přípravy
- 1V míse smícháme med, džus, vanilkový cukr a kousek skořice. Jablíčko důkladně omyjeme, napíchneme do něj hřebíčky, a poté ho přidáme do mísy. Mošt s jablíčkem přivedeme do varu, vmícháme citronovou kůru i šťávu a na mírném plameni necháme směs asi 3 minuty.
- 2Po odstavení můžeme směs rozlévat do sklenic, ale musíme ho podávat velmi horký!
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.