Šimlovice s uzeným kolínkem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
40 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si světlou jíšku z másla a mouky.
  • 2
    Zalijeme vývarem, osolíme, přidáme švestková povidla, sušené švestky, celou skořici a rozšleháme. Necháme vařit 30 minut.
  • 3
    Pak skořici vyndáme, přilijeme mléko a ochutíme cukrem.
  • 4
    Uvařené koleno vykostíme, naporcujeme a přeléváme omáčkou.
  • 5
    K příloze podáváme bramborové šišky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.