Singapurské nudle s krevetami
25 min.
Ingredience
- 50mililitrůOlej slunečnicový
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 1lžíceKari pasta
- 400mililitrůMléko kokosové
- 250mililitrůVývar rybí
- 250gramůNudle rýžové
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 1kusLimetka
- 300gramůFazolové lusky zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
36 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozpálíme olej a nadrobno nakrájenou cibulku spolu s prolisovaným česnekem smažíme dvě minuty. Následně přidáme kari pastu. Po dalších dvou minutách do pánve přilijeme kokosové mléko, vývar a vaříme pět minut.
- 2Mezitím dáme vařit nudle do osolené vody dle návodu na obalu výrobku.
- 3Do omáčky přidáme očištěné krevety, fazolky a šťávu z limetky. Povaříme tři minuty za občasného zamíchání a dochutíme solí s pepřem.
- 4Omáčku smícháme s nudlemi, pořádně promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.