Skopová kýta s jogurtem
135 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 200mililitrůJogurt bílý
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 800gramůSkopová kýta
- 15mililitrůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
680 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Skopovou kýtu uvaříme společně s cibulí a lžičkou soli.
- 2Uvařené maso přendáme do pekáčku a potřeme marinádou z jogurtu, rozpuštěného tuku a rajčatového protlaku.
- 3Upečeme asi hodinu do křupava.
- 4Maso podáváme nakrájené na plátky. Vhodná příloha jsou vařené brambory a hrášek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.