Skopová plec na víně
65 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 4decilitryVíno bílé
- 60gramůMáslo čerstvé
- 800gramůSkopová plec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
58 g
Sacharidy
3 g
Cukr
960 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Omytou skopovou plec nakrájíme na větší kousky, osolíme a po obou stranách opečeme v pekáčku na másle.
- 2Maso dáme do trouby péci a podléváme malými dávkami vína. Vzniklou šťávou maso přeléváme. Pokud nám nestačí víno, podléváme trochou vody.
- 3Podáváme s bramborovou kaší a salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.