Skopová žebírka s paprikami

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 8kusůSkopová žebra
    • 50gramůOlej stolní
    • 2kusyCibule
    • 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
    • 4kusyPaprikové lusky čerstvé
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
4094 kcal
Bílkoviny
441 g
Tuky
233 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
850 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, zbavíme semen a nakrájíme na kroužky. Cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlkroužky.
  • 2
    Od žebírek odsekneme páteřní kost a u žeberní kosti je nařízneme. Lehce je naklepeme, osolíme a opékáme na oleji asi 4 minuty na každé straně.
  • 3
    Na druhé pánvi dusíme na oleji připravené papriky a cibuli bez podlévání. Ke konci přilijeme trochu worcesteru.
  • 4
    Žebírka podáváme obložená připravenou zeleninovou směsí, jako příloha jsou vhodné opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.