Skopové a vepřové maso s fazolkami

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 500gramůFazolové lusky zelené
    • 2lžíceOlej stolní
    • 1lžičkaSůl
    • 400gramůVepřová plec
    • 400gramůSkopová plec
    • 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
47 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
  • 2
    K téměř měkkému masu přidáme čerstvé nebo zmrazené fazolky a společně dodusíme do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.