Skopové a vepřové maso s fazolkami a rajčaty
55 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 400gramůVepřová plec
- 400gramůSkopová plec
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
47 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Skopové i vepřové maso omyjeme a rozkrájíme na kostky a opečeme zprudka na rozehřátém oleji za stálého míchání. Následně maso osolíme, mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka.
- 2K téměř měkkému masu přidáme čerstvé nebo zmrazené fazolky, oloupaná a rozkrájená rajčata a společně dodusíme do měkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.