Skopové kotlety jako minutka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
40 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté skopové kotlety osolíme a vetřeme do nich oloupanou, jemně nasekanou cibuli. Maso naskládáme na sebe, zatížíme a necháme asi 2 hodiny proležet.
  • 2
    Připravené kotlety zprudka opečeme na pánvi na oleji, obrátíme, poklademe kousky másla a znovu opečeme.
  • 3
    Ihned podáváme na nahřátých talířích.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a salát z červeného zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.