Skopové kotlety s fazolkami
40 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové kotlety
- 50gramůSkopový lůj
- 50gramůCibule
- 250gramůFazolové lusky zelené
- 1lžičkaSůl
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 1litrVoda pitná
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
47 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu rozpálíme skopový lůj a osmahneme na něm oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme osolené skopové kotlety a opečeme je po obou stranách. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
- 2Očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě, slijeme a přidáme k dušeným kotletám. Nakonec přilijeme zakysanou smetanu rozkvedlanou s moukou a ještě chvíli povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.