Skopové kotlety s fazolkami

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůSkopové kotlety
    • 50gramůSkopový lůj
    • 50gramůCibule
    • 250gramůFazolové lusky zelené
    • 1lžičkaSůl
    • 250mililitrůZakysaná smetana
    • 1litrVoda pitná
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
47 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozpálíme skopový lůj a osmahneme na něm oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme osolené skopové kotlety a opečeme je po obou stranách. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě, slijeme a přidáme k dušeným kotletám. Nakonec přilijeme zakysanou smetanu rozkvedlanou s moukou a ještě chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.